Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany zawartości witaminy C zachodzące podczas przygotowywania i przetrzymywania potraw

Tytuł:
Zmiany zawartości witaminy C zachodzące podczas przygotowywania i przetrzymywania potraw
Izmenenija soderzhanija vitamina C vo vremja prigotavlivanija i proderzhivanija bljud
Changes in vitamin C contents during preparation and keeping of food
Autorzy:
Nadolna I.
Secomska B.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies