Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimization of antioxidant compounds extraction from grape stem by pressurized liquids using response surface methodology

Tytuł:
Optimization of antioxidant compounds extraction from grape stem by pressurized liquids using response surface methodology
Autorzy:
Jaime L.
Nieto J. A.
Santoyo S.
Amador B.
Prodanov M.
Reglero G.
Tematy:
optimization
antioxidant compound
extraction
grape
stem
antioxidant activity
response surface methodology
phenolic compound
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies