Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Anti-inflammatory activities of garlic sprouts, a source of α-linolenic acid and 5-hydroxy-L-tryptophan, in RAW 264.7 cells

Tytuł:
Anti-inflammatory activities of garlic sprouts, a source of α-linolenic acid and 5-hydroxy-L-tryptophan, in RAW 264.7 cells
Autorzy:
Gdula-Argasinska J.
Pasko P.
Sulkowska-Ziaja K.
Kala K.
Muszynska B.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies