Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena przydatności ekstraktu Moringa oleifera L. do wzbogacania pieczywa typu grissini

Tytuł:
Ocena przydatności ekstraktu Moringa oleifera L. do wzbogacania pieczywa typu grissini
Application of Moringa oleifera L. leaves extract to grissini bread
Autorzy:
Kobus-Cisowska J.
Szczepaniak O.M.
Szymanowska-Powalowska D.
Kuczynska A.
Kmiecik D.
Szymandera-Buszka K.
Jedrusek-Golinska A.
Waszkowiak K.
Szulc P.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies