Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Obcinanie ogonów u świń – problem etyczny, zdrowotny, ekonomiczny i naukowy

Tytuł:
Obcinanie ogonów u świń – problem etyczny, zdrowotny, ekonomiczny i naukowy
Tail docking in pigs - ethical, health, economic and scientific problems
Autorzy:
Pejsak Z.
Tematy:
trzoda chlewna
dobrostan zwierzat
obcinanie ogonow
obgryzanie ogonow
aspekty etyczne
aspekty zdrowotne
aspekty ekonomiczne
przepisy prawne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies