Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwa przewodność ciepła warzyw korzeniowych. Wyniki doświadczeń i obliczeń modelowych

Tytuł:
Właściwa przewodność ciepła warzyw korzeniowych. Wyniki doświadczeń i obliczeń modelowych
Thermal coundutivity of root vegetables. Results of experiments and model calculations
Autorzy:
Jankowski T.
Tematy:
przewodzenie ciepla
warzywa korzeniowe
wyniki doswiadczen
obliczenia modelowe
metody badan
przewodnosc
zamrazanie zywnosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies