Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biochemical characterization of fennel (Ferula communis L.) different parts through their essential oils, fatty acids and phenolics

Tytuł:
Biochemical characterization of fennel (Ferula communis L.) different parts through their essential oils, fatty acids and phenolics
Autorzy:
Rahali F.Z.
Lamine M.
Rebey I.B.
Wannes W.A.
Hammami M.
Selmi S.
Mliki A.
Sellami I.H.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies