Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena mikrobiologiczna i chemiczna filetów mrożonych z dorsza znajdujących się w obrocie

Tytuł:
Ocena mikrobiologiczna i chemiczna filetów mrożonych z dorsza znajdujących się w obrocie
Mikrobiologiceskaja i himiceskaja ocenka zamorozhennyh filetov triski nahodjaszihsja v torgovom oborote
Microbiological and chemical evaluation of frozein cod fillets from the market
Autorzy:
Maleszewski J.
Szymikowski J.
Czarnowska W.
Olejnik E.
Hempel J.
Kasza I.
Serwin L.
Wilczynska-Stelmach W.
Konieczynska M.
Tematy:
ryby mrozone
dorsze
ocena mikrobiologiczna
ocena chemiczna
zawartosc tlenu
mikroorganizmy
zawartosc mikroorganizmow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies