Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany frakcji białkowej ziarna żyta pod wpływem promieniowania jonizującego. Z prac Katedry Technologii Rolno-Spożywczej SGGW w Warszawie

Tytuł:
Zmiany frakcji białkowej ziarna żyta pod wpływem promieniowania jonizującego. Z prac Katedry Technologii Rolno-Spożywczej SGGW w Warszawie
Autorzy:
Horubala A.
Walat M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies