Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie jonowymiennej chromatografii kolumnowej do badań nad składem aminokwasowym białek produktów spożywczych

Tytuł:
Zastosowanie jonowymiennej chromatografii kolumnowej do badań nad składem aminokwasowym białek produktów spożywczych
Primenenie ionoobmennojj kolonnojj khromatografii dlja issledovanija aminokislotnogo belka pishhevykh produktov
Application of ion- exchange column chromatogrphy in studies of the amino acid composition of food stuff proteins
Autorzy:
Jacorzynski B.
Kakowska-Lipinska I.
Muszkatowa B.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies