Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ poziomu białka w diecie o wyrównanej zawartości aminokwasów strawnych na skład chemiczny ciała oraz wykorzystanie białka i energii u mięsnych świń

Tytuł:
Wpływ poziomu białka w diecie o wyrównanej zawartości aminokwasów strawnych na skład chemiczny ciała oraz wykorzystanie białka i energii u mięsnych świń
Effect of protein level in the diet formulated according to ileal digestible amino acids content on the chemical body composition and utilization of protein and energy in lean pigs
Autorzy:
Fandrejewski H.
Raj S.
Weremko D.
Skiba G.
Kamyczek M.
Tematy:
trzoda chlewna
rasy zwierzat
swinia pietrain
swinia linii 990
zywienie zwierzat
pasze
zawartosc aminokwasow strawnych
poziom bialka
obnizenie poziomu bialka
sklad ciala
wykorzystanie bialka
wykorzystanie energii
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies