Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przydatność do tuczu, wartość rzeźna i jakość mięsa tryczków mieszańców merynosa bułgarskiego z merynosem polskim i niemieckim

Tytuł:
Przydatność do tuczu, wartość rzeźna i jakość mięsa tryczków mieszańców merynosa bułgarskiego z merynosem polskim i niemieckim
Fattening performance, slaugh ter value and meat quality of lambs from crossing of Bulgarian Merino with Polish and German Merino
Prigodnost' dlja otkorma,ubojnyj vyhod i kachestvo myasa barashkov pomesej bolgarskogo merinosa s pol'skim i nemeckim merinosom
Autorzy:
Pakulski T.
Osikowski M.
Tematy:
tucz
wartosc rzezna
jakosc miesa
tryczki
owca merynos
owca merynos polski
owca merynos bulgarski
owca merynos niemiecki
przydatnosc do tuczu
krzyzowanie zwierzat
masa ciala
tucz do 43 kg
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies