Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Energy consumption in the freeze - and convection-drying of garlic

Tytuł:
Energy consumption in the freeze - and convection-drying of garlic
Energochlonnosc sublimacyjnego i konwekcyjnego suszenia czosnku
Autorzy:
Rudy S.
Tematy:
energy consumption
freeze drying
air drying
temperature
garlic
energy expenditure
energy loss
energy cost
food preservation method
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies