Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany jakościowe zachodzące w żywności pod wpływem działania niskiej temperatury

Tytuł:
Zmiany jakościowe zachodzące w żywności pod wpływem działania niskiej temperatury
Qualitative changes occurring in foods under the influence of low temperature
Autorzy:
Hac-Szymanczuk E.
Cegielka A.
Dasiewicz K.
Tematy:
mieso
pieczywo
owoce
truskawki
zywnosc
zamrazanie
niskie temperatury
zmiany jakosciowe
zmiany fizyczne
zmiany enzymatyczne
zmiany chemiczne
zmiany mikrobiologiczne
zywnosc mrozona
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies