Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena profilu kwasów tłuszczowych oraz izomerów trans w czekoladach mlecznych i wyrobach czekoladowych

Tytuł:
Ocena profilu kwasów tłuszczowych oraz izomerów trans w czekoladach mlecznych i wyrobach czekoladowych
Assessment profile of fatty acids and trans isomers in the milk chocolates and chocolate products
Autorzy:
Paszczyk B.
Luczynska J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies