Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Weryfikacja hipotezy o ewolucyjnej preferencji lekko sfermentowanego pokarmu u zwierząt na przykładzie Achatina fulica

Tytuł:
Weryfikacja hipotezy o ewolucyjnej preferencji lekko sfermentowanego pokarmu u zwierząt na przykładzie Achatina fulica
Verification hypothesis of an evolutional preference slightly fermented food in animals on the example of Achatina fulica
Autorzy:
Raczy K.
Szelagowska M.
Reinholz-Trojan A.
Zieba K.
Koczon P.
Tematy:
bezkregowce
slimak olbrzymi
Achatina fulica
preferencje pokarmowe
pokarm sfermentowany
stezenie alkoholu
biologia ewolucyjna
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies