Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wyróżniki tekstury żeli alginianowych otrzymanych z wykorzystaniem procesu zamrażania

Tytuł:
Wyróżniki tekstury żeli alginianowych otrzymanych z wykorzystaniem procesu zamrażania
Texture features of alginate gels obtained using freezing
Autorzy:
Kozlowicz K.
Tematy:
zele
wlasciwosci teksturotworcze
hydrokoloidy
alginiany
kwas alginowy
tekstura zywnosci
zele alginianowe
zamrazanie
twardosc
spojnosc
sprezystosc
gumiastosc
zujnosc
mleko
kwasowosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies