Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kształtowanie sie odczynu (pH) mięsa świń rasy złotnickiej białej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej

Tytuł:
Kształtowanie sie odczynu (pH) mięsa świń rasy złotnickiej białej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej
Observations concerning changes in pH of meat of White Złotnicka pig in comparison with that of Polish Large White and Polish Landrace breeds
Autorzy:
Domanski J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies