Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ poziomu żywienia białkowego, energetycznego i mineralnego na cechy fizyczne i chemiczne kości kurcząt rzeźnych. Część II. Zawartość makro- i mikroelementów w popiele kości

Tytuł:
Wpływ poziomu żywienia białkowego, energetycznego i mineralnego na cechy fizyczne i chemiczne kości kurcząt rzeźnych. Część II. Zawartość makro- i mikroelementów w popiele kości
Vlijanie urovnija belkovogo, ehnergeticheskogo i mineral'nogo kormlenija na fizicheskie i khimicheskie svojjstva kostejj cypljat-brojjlerov. Chast' II. Soderzhanie makro- i mikroehlementov v zole kostejj
The effect of protein, energy and mineral nutrition upon physical and chemical characteristic of bones of the broiler chickens. Part II. Content of macro- and micro-minerals in bone ash
Autorzy:
Wnuk J.
Tematy:
drob
kurczeta
zywienie zwierzat
zywienie bialkowe
zywienie energetyczne
zywienie mineralne
poziom zywienia
kosci
sklad chemiczny
zawartosc makroelementow
zawartosc mikroelementow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies