Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowocześnie i skutecznie - pianowa technika mycia

Utrzymywanie czystości w zakładach mięsnych jest niezwykle ważne. Dotyczy to nie tylko wnętrza hal produkcyjnych czy wielu innych pomieszczeń, ale również maszyn i narzędzi pracy, co potwierdza konieczność utrzymania odpowiedniej czystości i sterylności na wszystkich etapach produkcji [2, 8, 11]. Spełnienie wysokich standardów sanitarno-higienicznych produkcji wymaga zastosowania odpowiednich procedur, sprzętu oraz środków chemicznych w zakresie mycia i dezynfekcji. Zachowanie odpowiednich standardów czystości pozwala na produkcję bezpiecznej żywności o wysokiej wartości i jakości odżywczej oraz sensorycznej [1, 10].

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies