Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ traktowania pszenicy EM Naturalnie Aktywny i Asahi SL na żerowanie i rozwój mszycy czeremchowo-zbożowej (Rhopalosiphum padi L. (Aphididae, Hemiptera) oraz syntezę wolnych kwasów fenolowych

Tytuł:
Wpływ traktowania pszenicy EM Naturalnie Aktywny i Asahi SL na żerowanie i rozwój mszycy czeremchowo-zbożowej (Rhopalosiphum padi L. (Aphididae, Hemiptera) oraz syntezę wolnych kwasów fenolowych
Effect of the application of EM Naturalnie Aktywny and Asahi SL preparation in wheat on feeding and development of bird cherry-oat aphid (Rhopalosiphum padi L. (Aphididae, Hemiptera)) and synthesis of free phenolic acids
Autorzy:
Lamparski R.
Kotwica K.
Balcerek M.
Modnicki D.
Piekarczyk M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies