Tytuł pozycji:
Kryteria oceny stanu higienicznego mleka i przetworów mlecznych w Finlandii, Szwecji, Danii, Wielkiej Brytanii i w Polsce, w świetle zaleceń FAO/WHO i obserwacji własnych. Część II. Mleko pasteryzowane (spożywcze)
- Tytuł:
-
Kryteria oceny stanu higienicznego mleka i przetworów mlecznych w Finlandii, Szwecji, Danii, Wielkiej Brytanii i w Polsce, w świetle zaleceń FAO/WHO i obserwacji własnych. Część II. Mleko pasteryzowane (spożywcze)
Kriterijj ocenki gigienicheskogo sostojanija moloka i molochnojj izdelijj v Finlandii, Shvecii, Danii, Velikobritanii i v Pol'she. Chast' II. Pasterizirovannoe moloko (pitatel'noe)
Discussion of criterions for hygienic estimates of milk and dairy products applied in Finland, Sweden, Denmark, Great Britain and Poland, in view of FAO/WHO recomendations and own observations. Part II. Pasteurized milk (alimentary)
- Autorzy:
-
Sadowska H.
- Język:
-
polski
- Dostawca treści:
-
AGRO
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie