Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Źródła i następstwa zmian poziomu mocznika w mleku krów - znaczenie dla oceny poprawności żywienia oraz stanu środowiska naturalnego

Tytuł:
Źródła i następstwa zmian poziomu mocznika w mleku krów - znaczenie dla oceny poprawności żywienia oraz stanu środowiska naturalnego
Sources and consequences of changes in cows milk urea levels - importance for assessing the appropriateness of nutrition and the state of the environment
Autorzy:
Gulinski P.
Salamonczyk E.
Mlynek K.
Tematy:
bydlo
krowy mleczne
mleko
poziom mocznika
uwarunkowania
zmiany
zywienie zwierzat
dawki pokarmowe
poziom bialka
poziom skladnikow mineralnych
poziom produkcji
masa ciala
czynniki genetyczne
czestotliwosc doju
prawidlowosc zywienia
stan srodowiska
ocena
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies