Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Phenolic compounds as the major antioxidants in red cabbage

Tytuł:
Phenolic compounds as the major antioxidants in red cabbage
Fenole, jako główne związki antyoksydacyjne w kapuście czerwonej
Autorzy:
Leja M.
Kaminska I.
Kolton A.
Tematy:
phenolic compound
antioxidant
red cabbage
antiradical activity
Brassica oleracea var.capitata f.rubra
vegetable
Brassicaceae
ascorbic acid
plant cultivar
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies