Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Monitoring pozostałości środków ochrony roślin na etapie produkcji pierwotnej i jego znaczenie dla bezpieczeństwa żywności

Tytuł:
Monitoring pozostałości środków ochrony roślin na etapie produkcji pierwotnej i jego znaczenie dla bezpieczeństwa żywności
Monitoring of pesticide residues at the stage of primary production and its meaning to the food safety
Autorzy:
Gnusowski B.
Nowacka A.
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies