Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality and storage ability of fresh-cut pepper treated by 1-methylcyclopropene

Tytuł:
Quality and storage ability of fresh-cut pepper treated by 1-methylcyclopropene
Autorzy:
Grzegorzewska M.
Badelek E.
Wrzodak A.
Fabiszewski K.
Ciecierska A.
Tematy:
pepper fruit
fresh fruit
1-methylcyclopropene
ethylene
storage ability
fruit quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies