Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Od ziarna do dobrego chleba. Cz.XXX: Polski chleb żytni i żytnio-pszenny

Tytuł:
Od ziarna do dobrego chleba. Cz.XXX: Polski chleb żytni i żytnio-pszenny
Autorzy:
Wybierala A. R.
Tematy:
piekarstwo
zboza
ziarno
pieczywo
chleb zytni
chleb pszenno-zytni
fermentacja ciasta
miesienie
receptury
technologia produkcji
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies