Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Examining organic acid root exudate content and function for leafy vegetables under water-stressed conditions

Tytuł:
Examining organic acid root exudate content and function for leafy vegetables under water-stressed conditions
Autorzy:
Kasukawa N.
Miyazawa K.
Tematy:
leaf vegetable
cabbage
abiotic stress
drought stress
organic acid
root exudate
antioxidant enzyme
catalase
ascorbate peroxidase
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies