Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ aglomeracji i powlekania na właściwości ogólne, mechaniczne, sorpcyjne, chemiczne i cieplne preparatow z mleka w proszku

Tytuł:
Wpływ aglomeracji i powlekania na właściwości ogólne, mechaniczne, sorpcyjne, chemiczne i cieplne preparatow z mleka w proszku
The effect of agglomeration and coating processes on general, mechanical, sorption, chemical and thermal properties of milk powder preparations
Autorzy:
Ostrowska-Ligeza E.
Tematy:
mleko w proszku
aglomeracje miejskie
powlekanie
mleko modyfikowane
wlasciwosci mechaniczne
wlasciwosci sorpcyjne
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci chemiczne
wlasciwosci termiczne
niezbedne nienasycone kwasy tluszczowe
trwalosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies