Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kształtowanie się wybranych cech jakościowych jaj kur rodzimego pochodzenia

Tytuł:
Kształtowanie się wybranych cech jakościowych jaj kur rodzimego pochodzenia
Selected quality parameters of eggs from native hens
Autorzy:
Sosnowka-Czajka E.
Skomorucha I.
Herbut E.
Tematy:
kury
rasy rodzime
kury zoltonozki kuropatwiane
kury Sussex
kury Leghorn
wiek zwierzat
jaja
jakosc
profil kwasow tluszczowych
zoltko jaja
poziom cholesterolu
poziom witamin
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies