Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

New green solvents for the extraction of gamma-linolenic acid from Spirulina. A chemometric optimization

Tytuł:
New green solvents for the extraction of gamma-linolenic acid from Spirulina. A chemometric optimization
Autorzy:
Mendiola J. A.
Golmakani M. T.
Rezaei K.
Ibanez E.
Tematy:
green solvent
extraction
gamma-linolenic acid
Spirulina
experimental design
polyunsaturated fatty acid
functional food
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies