Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ chelatu glicynowego miedzi na parametry fizykochemiczne, morfometryczne i wytrzymałościowe kości piszczelowych kurcząt

Tytuł:
Wpływ chelatu glicynowego miedzi na parametry fizykochemiczne, morfometryczne i wytrzymałościowe kości piszczelowych kurcząt
The effect of copper glycine chelate on physicochemical, morphometric and strength parameters of tibia bones in broiler chickens
Autorzy:
Kwiatkowska K.
Kwiecien M.
Winiarska-Mieczan A.
Bakowski M.
Tematy:
drob
kurczeta
kosci
kosc piszczelowa
wlasciwosci fizyczne
wlasciwosci morfometryczne
wytrzymalosc kosci
czynniki zywieniowe
chelaty glicynowe
chelat miedzi z glicyna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies