Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutritional value and chemical composition of Sudanese millet-based fermented foods as affected by fermentation and method of preparation

Tytuł:
Nutritional value and chemical composition of Sudanese millet-based fermented foods as affected by fermentation and method of preparation
Autorzy:
Mariod A.A.
Idris Y.M.A.
Osman N.M.
Mohamed M.A.
Sukrab A.M.A.
Matthaus B.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies