Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ polimorfizmu genu kalpastatyny na cechy jakości mięsa tuczników odpornych na stres

Tytuł:
Wpływ polimorfizmu genu kalpastatyny na cechy jakości mięsa tuczników odpornych na stres
The effect of polymorphism in calpastatin gene on meat quality traits in stress-resistant fatteners
Autorzy:
Kocwin-Podsiadla M.
Krzecio E.
Kuryl J.
Antosik K.
Zybert A.
Sieczkowska H.
Pospiech E.
Grzes B.
Tematy:
trzoda chlewna
swinie odporne na stres
tuczniki
mieso wieprzowe
jakosc
cechy jakosciowe
czynniki genetyczne
interakcja genow
gen CAST
polimorfizm genow
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies