Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The comparison of sensory quality and processing potential of "Topaz" apples grown in organic orchards and orchards managed in integrated production system

Tytuł:
The comparison of sensory quality and processing potential of "Topaz" apples grown in organic orchards and orchards managed in integrated production system
Porownanie jakosci sensorycznej oraz potencjalu przetworczego jablek "Topaz" pochodzacych z sadow ekologicznych oraz prowadzonych metodami produkcji integrowanej
Autorzy:
Konopacka D.
Kaczmarek U.
Matulska A.
Wawrzynczak A.
Kruczynska D.
Rutkowski K. P.
Tematy:
organic production
organic orchard
apple fruit
Topaz cultivar
fruit quality
sensory quality
scab resistance
chemical composition
fruit storage
production system
integrated production
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies