Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ poekstrakcyjnej śruty rzepakowej odmiany Jantar na wyniki produkcyjne i niektóre wskaźniki fizjologiczne prosiąt

Tytuł:
Wpływ poekstrakcyjnej śruty rzepakowej odmiany Jantar na wyniki produkcyjne i niektóre wskaźniki fizjologiczne prosiąt
The effect of rapeseed meal of "Jantar" variety on production results and some physiological indices in piglets
Einfluss der Rapsextraktionsschrots "Jantar" auf die Produktionsergebnisse und einige pfysiologische Indizien bei Ferkeln
Autorzy:
Frankiewicz A.
Gawecki K.
Chichlowska J.
Nowak K.
Tematy:
trzoda chlewna
lochy
prosieta odsadzone
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
rzepak Jantar
poekstrakcyjna sruta rzepakowa
wartosc pokarmowa
wyniki produkcyjne
przyrosty dzienne
zuzycie energii na 1 kg przyrostu
zuzycie bialka na 1 kg przyrostu
wskazniki fizjologiczne
surowica krwi
trojjodotyronina
tyroksyna
insulina
poziom hormonow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies