Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Anatomical changes in plum fruit Prunus domestica L. after fruit thinning using potassium salt of alpha-naphtalene acetic acid

Tytuł:
Anatomical changes in plum fruit Prunus domestica L. after fruit thinning using potassium salt of alpha-naphtalene acetic acid
Autorzy:
Gonkiewcz A.
Nosal K.
Tematy:
plum fruit
Prunus domestica
Stanley cultivar
Iroquois cultivar
fruit thinning
potassium salt
alpha-naphthalene acetic acid
auxin
fruit yield
fertilization
endosperm development
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies