Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywienie przyzakładowe pracowników handlu w ocenie przedsiębiorstw i spółdzielni (II)

Tytuł:
Żywienie przyzakładowe pracowników handlu w ocenie przedsiębiorstw i spółdzielni (II)
Autorzy:
Zwolinska E.
Modlinska D.
Myslinska C.
Tematy:
zywienie czlowieka
zywienie zbiorowe
zaklady produkcyjne
Polska
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies