Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The use of frozen concentrated cultures of mesophilic lactic acid bacteria as a starter in cheese making

Tytuł:
The use of frozen concentrated cultures of mesophilic lactic acid bacteria as a starter in cheese making
Przydatność zagęszczonej, zamrożonej biomasy bakterii fermentacji mlekowej jako zakwasów w produkcji serowarskiej
Autorzy:
Libudzisz Z.
Piatkiewicz A.
Jakubowska J.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies