Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dietary fibre-induced changes in the structure and thermal properties of gluten proteins studied by FT-Raman spectroscopy and thermogravimetry

Tytuł:
Dietary fibre-induced changes in the structure and thermal properties of gluten proteins studied by FT-Raman spectroscopy and thermogravimetry
Autorzy:
Nawrocka A.
Mis A.
Gancarz M.
Rusinek R.
Niewiadomski Z.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies