Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie mleka rodzimych ras bydła do wytwarzania lokalnych produktów mlecznych o podwyższonych walorach odżywczych i prozdrowotnych

Tytuł:
Wykorzystanie mleka rodzimych ras bydła do wytwarzania lokalnych produktów mlecznych o podwyższonych walorach odżywczych i prozdrowotnych
The use of milk of native cattle breeds for the production of local dairy products with increased nutritional and health-promoting properties
Autorzy:
Krol J.
Brodziak A.
Barlowska J.
Litwinczuk Z.
Teter A.
Kedzierska-Matysek M.
Tematy:
bydlo
hodowla zwierzat
rasy rodzime
bydlo polskie czerwone
bydlo simentalskie
bydlo bialogrzbiete
uzytkowanie mleczne
mleko
produkty lokalne
przetwory mleczne
sery
wartosc prozdrowotna
wartosc odzywcza
technologia produkcji
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies