Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ zabiegów kulinarnych na zawartość związków fitynowych w niektórych kaszach i płatkach

Tytuł:
Wpływ zabiegów kulinarnych na zawartość związków fitynowych w niektórych kaszach i płatkach
Vlijanie kulinarnykh processov na soderzhanie fitinovykh soedinenijj v nekotorykh kashakh i khlopjakh
Influence of culinary processes on content of phytin compounds in some groats and flakes
Autorzy:
Mlodecki H.
Hiller A.
Walczak W.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies