Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant activity of hydrolysates prepared from flaxseed cake proteins using pancreatin

Tytuł:
Antioxidant activity of hydrolysates prepared from flaxseed cake proteins using pancreatin
Autorzy:
Karamac M.
Kulczyk A.
Sulewska K.
Tematy:
antioxidant activity
hydrolysate
flax seed
protein hydrolysate
hydrolysis degree
pancreatin
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies