Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kapsułkowanie soku z ziemniaka w liposomach

Tytuł:
Kapsułkowanie soku z ziemniaka w liposomach
Potato juice encapsulation into liposomes
Autorzy:
Bryla A.
Juzwa W.
Lewandowicz G.
Tematy:
ziemniaki
sok roslinny
sok ziemniaczany
hydrolizaty
liposomy
nanokapsulowanie
Brunow konferencja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies