Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of avocado oil on the induction of yeast hydrolases

Tytuł:
Effect of avocado oil on the induction of yeast hydrolases
Wpływ oleju z awokado na indukcję hydrolaz drożdżowych
Autorzy:
Malajowicz J.
Rochalska A.
Waclawek W.
Tematy:
avocado
oil
hydrolase
lipase
lipolytic activity
yeast
Yarrowia lipolytica
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies