Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ fermentacji mlekowej na aktywność antyoksydacyjną nasion i kiełków gryki (Fagopyrum esculentum)

Tytuł:
Wpływ fermentacji mlekowej na aktywność antyoksydacyjną nasion i kiełków gryki (Fagopyrum esculentum)
Influence of lactic fermentation on antioxidant activity of buckwheat seeds and sprouts (Fagopyrum esculentum)
Autorzy:
Chlopicka J.
Barton H.
Folta M.
Baster A.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies