Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ taniny i mieszaniny taniny z fosforanem trisodowym na rozpuszczalność białek, uwalnianie się aldehydu mrówkowego oraz właściwości fizyczne farszów z dorszy bałtyckich w zamrażalniczym utrwalaniu

Tytuł:
Wpływ taniny i mieszaniny taniny z fosforanem trisodowym na rozpuszczalność białek, uwalnianie się aldehydu mrówkowego oraz właściwości fizyczne farszów z dorszy bałtyckich w zamrażalniczym utrwalaniu
Effect of tanine and tanine-trisodium phosphate mixture on protein solubility, formaldehyde content and physical properties of Baltic cod minces during frozen storage
Autorzy:
Swiniarska J.
Maslak A.
Tematy:
wplywy
tanina
fosforan trisodowy
rozpuszczalnosc
bialka
aldehyd mrowkowy
farsz z dorszy baltyckich
utrwalanie
zamrazanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies