Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Energochłonność produkcji żywca wieprzowego przy zróżnicowanym udziale serwatki w żywieniu tuczników

Tytuł:
Energochłonność produkcji żywca wieprzowego przy zróżnicowanym udziale serwatki w żywieniu tuczników
Energy consumption of fatteners production with differentiated participation of whey in feeding
Ehnegoemkost wyrashhiwanija ubojjnykh swinejj pri razlikhnom soderzhanii syworotki w racionakh otkormochnikow
Autorzy:
Kaliszewicz D.
Tematy:
rolnictwo
produkcja zwierzeca
trzoda chlewna
zywiec wieprzowy
zywienie zwierzat
serwatka
skladniki pokarmowe
energochlonnosc produkcji
agriculture
animal production
pig
boar
livestock
animal feeding
whey
nutritional component
energy consumption
production
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies