Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studies on the hygroscopicity of some black teas in terms of their storage stability

Tytuł:
Studies on the hygroscopicity of some black teas in terms of their storage stability
Autorzy:
Dmowski, P.
Ruszkowska, M.
Data publikacji:
2016
Słowa kluczowe:
sorption kinetics of water vapor
sorption isotherm
BET isotherm
storage stability of tea
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The aim of the study was to evaluate the hygroscopicity of black tea samples in terms of storage stability based on the sorption kinetics determined by the dynamic and static methods for 48 hours. In order to describe empirically determined sorption isotherms, the equation of Brunauer, Emmett and Telleta (BET) was transformed in the range of water activity 0.07≤aw≤0.33. The equation was characterized based on the correlation coefficient (R2 ) and the fit standard error (FitStdErr). Based on extensive investigations, it was found that the higher storage stability characterized the tea from Indonesia, which may be due to differences in the microstructure of the surface resulting from the tea origin and parameters of the drying process.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies