Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość azotanów w warzywach i ich przetworach dostępnych w obrocie detalicznym na tle wymogów WHO/FAO

Tytuł:
Zawartość azotanów w warzywach i ich przetworach dostępnych w obrocie detalicznym na tle wymogów WHO/FAO
Autorzy:
Pińska, M.
Wszelaczyńska, E.
Rogozińska, I.
Data publikacji:
2006
Słowa kluczowe:
azotany
wymogi WHO/FAO
warzywa
obrót detaliczny
nitrates
requirements of the WHO / FAO
vegetables
retail trade
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies